Feliratkozás Hírlevélre

A tanítás számomra hivatás, ahol lehetőséget kapok és adok a lelki és testi megújulásra, nőiességünk kiteljesedésére a tánc tisztító és építő erején keresztül...

Legtöbben ezt keresték: Vivien hastánc, hastánciskola Budapesten, Malova Vivien hastánc oktató, kezdő hastánc oktatás, budapesti hastánc iskola

Tanfolyamok

Most itt állsz: Rólunk » Önéletrajz - Malova Vivien Tánc és jóga oktató » Tanfolyamok

Kezdő és középhaladó-haladó órákat tartok két helyszínen és online. A csatlakozás folyamatos! Kis létszámú csoportokkal dolgozunk, 6-9 fő.

péntek:
 
- 17:00-18:00 ÚJ kezdő tanfolyam, a jelentkezés folyamatos
 
- 17:00-18:00 Középhaladó óra, havi tematikával
 
- 18:00-19:00 Viva Oriental csoport korreográfia óra (haladó)
 
Cím: 1088 Budapest, Szetkirály utca 11. ( A stúdió az Asztória, Blaha és Kálvin térről könnyen megközelíthető)
Jelentkezés: 0670-743-6757 vagy viva.oriental@gmail.com
 
- Egyéni magán órák, workshopok Szekszárdon és Budapesten
 
 
ONLINE ÓRÁK:
 
Minden kedden:
- 18:00-19:00 online jóga óra
 
 
Bejelentkezés szükséges!
A csoportos órákon kívül magán órára is van lehetőség!
 

Hiszem és vallom hogy a hastánc, ez a több ezer éves tánc, minden nőben ott van, csak fel kell ébreszteni. A kezdő tanfolyamon ismerkedünk és emlékezünk ezekre az alapmozdulatokra. Formáljuk a tesünket és táncélményen keresztül, egyre közelebb kerülünk saját érzéseinkhez. A középhaladó és koreográfia órákon, a hastánc különböző karaktertáncait tanuljuk és tovább csiszoljuk mozdulatainkat, mélyítjük testtudatunkat mely növeli az önbizalmat és a magabisztosságot.

Ár:

1 óra (60 perc): 3000 Ft.

4 alk. bérlet kis létszámú csoportban 12000 Ft.

 
online:

1óra (60 perc): 3000 Ft.

Havi bérlet heti 1 óra 10000 Ft.

 

Jelentkezés:

viva.oriental@gmail.com vagy 0670-7436757 vagy facebook messenger :)

 

Fedezd fel nőiességed hastánccal!

Olyan mozgásformát keresel, ami egyszerre szórakozás és testmozgás is? Mindig is szerettél volna táncolni tanulni, de félsz attól, hogy nem tudod elsajátítani a bonyolult koreográfiát? Szívesen átmozgatnád a tested, de mindezt megerőltető gyakorlatok és unalmasan ismétlődő feladatok nélkül? Ha a válaszod minden kérdésre igen, akkor a hastáncot Neked találták ki!

Gyere és ismerd meg az egyik legnőiesebb mozgásformát és mélyedj el a hastánc szépségeiben! A hastánc mindenkinek ajánlott, aki szeretné felfedezni a nőies oldalát, kívánatosnak és szépnek érezni magát. Ez az aerob mozgás nem csupán élvezetes hobbi, de önbizalmat is ad és jótékony hatással van a testre. Nem csupán a hasat és a csípőt mozgatja meg, de szinte az összes izmot felébreszti a fejtől a lábujjakig. Szebbé teszi a tartást, erősíti a törzs és a hát izmait, javítja a keringést és a szervezet oxigén ellátottságát.

Kezdő tanfolyamunkra bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, a hastánc közel áll hozzá. Táncóráink az esti órákban kezdődnek, így ideális a munkából, iskolából érkezőknek is. Legyél Te is tagja a hastánc rajongóinak és csatlakozz kezdő hastánc tanfolyamaink egyikéhez!

 

Tavaszi megújulás hastánccal!

Tavaszi megújulás hastánccal!A zord telet legyűrve végre újra a tavaszé a főszerep. A megújulás, az újjászületés, az újrakezdés időszaka ez, amikor az éledő természetet látva sokunkban szintén feltámad a vágy arra, hogy tegyünk valamit önmagunkért is. Ehhez sokszor elég egy apró lépés, aminek viszont a későbbiekben annál nagyobb hatását tapasztalhatjuk meg. Ilyen a hastánc is.

A tavasz tökéletes időzítés arra, hogy valaki belekóstoljon a hastánc szépségeibe. Ez a fantasztikus mozgásforma nem csupán arra ad kiváló lehetőséget, hogy átmozgassuk vele a testünket, de arra is, hogy növeljük az önbizalmunkat. Tavasszal mindenkinek egy kicsit nagyobb szüksége van az önbizalom növelésre, hiszen lekerülnek a vastag téli ruhák, láthatóvá válnak a felszaladt plusz kilók. Mindenki szeretne csinos és nőies lenni, na és persze csábító is. A hastánc gyakorlásával mindegyik vágyálom megvalósítható. A hastánc egyszerre mozgás és tánc, egyszerre szenvedély és szórakozás.

Csatlakozz kezdő tanfolyamaink egyikéhez és próbáld ki, milyen az, amikor felfedezed az éned, a nőiséged egy új, ismeretlen oldalát! Keress bizalommal és iratkozz be most!

 

Hastánccal a kellő önbizalomért!

Hastáncal a kellő önbizalomért!A különböző táncfoglalkozások - kiemelten a hastánc - hatalmas előnye, hogy nőies mivolta mellett nagyszerű testmozgást is jelent minden kezdő vagy haladó táncos számára. De milyen előnyei vannak még ezen túl?

Az egyik legfontosabb, hogy önbizalmat és kiegyensúlyozottságot ad a mindennapokban. Ezt az érzést úgy, mint a hastánc, csak nagyon kevés más testmozgás tudja megadni. Ez a tánctípus elősegíti a saját nőiességünk kibontakozását, mindemellett pedig segít a mindennapos feszültég levezetésében - nem véletlen, hogy nők százezrei hastáncolnak világszerte. Lényegében a hastánc az esztétika, a nőiesség és az egészséges testmozgás hármasának tökéletes kiteljesedése.

Te is szeretnéd megtanulni ennek a lenyűgöző táncnak az alaplépéseit? Akkor egy profi oktatók által tartott hastánc tanfolyam a segítségedre lesz. Legyél akár kezdő, akár tapasztaltabb, nálunk olyan tanfolyamon vehetsz részt, mely önbizalmat ad Neked, és segít a testi- és szellemi kiteljesedésben egyaránt.

Dönts Te is a hastánc tanfolyam mellett, és próbáld ki mielőbb! Szeretettel várunk!

 

Változz hastánccal!

Változz hastánccal!Nőiesnek és szexinek lenni olyan kombináció, amit minden nő a sajátjának szeretne tudni. Nem mindenki ilyen, de mindenkiben megvan a lehetőség, hogy csábítóvá és magabiztossá váljon. Ha Te is úgy érzed, hogy van még mit tanulnod magadról, akkor gyere, és próbáld ki a hastáncot, változz velünk!

A hastánc felszabadító erejét már sokan megtapasztalták, itt az ideje, hogy Te is felfedezd ebben a keleti táncban rejlő lehetőségeket. Rendszeres gyakorlásával megerősíted a testedet és lelkedet is. A hastánc fogyaszt és növeli az önbizalmat, erősíti a has, a hát izmait, formálja a feneket és a combokat, eközben pedig javítja az emésztést és oldja a stresszt. A hastánc tanfolyam során kecsesebbé válik a mozgás, felszabadulnak a gátlások és a résztvevők felfedezik személyiségük, nőiségük addig nem létezőnek hitt oldalát is.

A hastánc könnyebb, mint a rúdtánc és szórakoztatóbb, mint a balett, egy zenés, táncos, alakformáló mozgásnak megfelelő óra, ami tökéletes lehetőséget nyújt a változásra, megújulásra kívül és belül! Iratkozz be hastánc tanfolyamaink egyikére!

 

A vitalitásunk érdekében!

Habár a jóga a távol-keleti kultúrákban gyökerezik, napjainkban hatalmas érdeklődés mutatkozik iránta a nyugati emberek részéről. Mindez nem lehet véletlen, hiszen egy rendkívül ősi módszerről van szó, amely több ezer év tudását és tapasztalatát foglalja magába az emberi egészség megőrzése érdekében.

Miben is segít nekünk a jóga?

Az egészséges életmód kiemelt jelentőséggel bír napjainkban, amikor számtalan negatív hatás ér minket. Legyen szó a stresszről, a káros nagyvárosi levegőről, helytelen táplálkozásról és még számos egyéb egészség romboló körülményről.

A jóga segítségével kiválóan helyreállíthatjuk fizikumunkat, mindemellett hajlékonyabbá is válhatunk. A jó fizikum a kulcsa immunrendszerünk ellenálló képességének, hiszen így elkerülhetjük, hogy egy egyszerű náthától már rögtön az ágynak essünk. A jóga mozdulatok nagy múltra tekintenek vissza, ebből kifolyólag nem kell tartanunk attól, hogy a gyakorlatok hatására megterheljük testünket, és ízületeink károsodnának, esetleg a porcok megkopnának.

A jóga gyakorlása visszaadja életerőnket és kedvünket, valamint harmóniába hozza testi és lelki egyensúlyunkat. Élj Te is ezzel az ősi módszerrel, és tegyél az egészségedért!

 

A jóga egészségügyi hatásai

Jógát bárki végezhet bármikor, egyik korosztály számára sem okozhatnak problémát a különféle jógapózok elsajátításai. Rendkívül könnyed és egyszerű gyakorlatokat alkalmaznak jógázás során az oktatók, azonban annál eredményesebbek ezek a gyakorlatsorok és pár óra elteltével már jelentősen érzékelhető és tapasztalható a testi-lelki javulás.

Szakemberek bizonyították, hogy a jógázás nagyon jó hatással van szervezetünkre, amely során elmúlhat hát-, nyak- és fejfájásunk, valamint az álmatlanság megszüntetésére is kiváló gyógyír. Mindezek mellett a rendszeres jógázás javítja a rossz emésztést, a szorongást és a depressziót, illetve a magas vérnyomás helyreállításért is felel. Csökkentheti a koleszterinszintet és a vércukorszintet, megszüntetheti az asztmás tüneteket, szív-, illetve ízületi problémákra is megoldást nyújt. A túlsúllyal küzdőknek is tökéletes fogyókúrázó módszer, amely során megszabadulhatunk a felesleges kilóktól.

Ezzel mind egészségünk megőrzéséért teszünk! A jóga segítségével megteremtjük a helyes egyensúlyt, ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak leszünk, még a szürke hétköznapokban is!  Keress fel minket elérhetőségeinken, és jógázz Te is a belváros szívében!

 

A hastánc kortalan öröme

A kortól és alaktól független mozgásforma lehetséges? A válasz: igen! Hiszen a hastánc egy olyan tánc, amely nem kötődik korhoz és minden testalkatú hölgynek jól áll. Egyedül az a fontos, hogy a kellően elszánt légy az új dolgokra.

Hastánc tanfolyamainkon minden korosztály képviseltetheti magát, ugyanis a tánc jótékony hatásai az egész testen megmutatkoznak kortól függetlenül. A fiatalabb korosztály számára tartogat a hastánc pozitív hatásokat, hiszen javítja a ritmusérzéket, illetve hozzájárul a helyes testtartáshoz. Felnőtteknek is nagyszerű választás, mivel segíti a nőiesség megőrzését, karbantartja a testet, és nem utolsó sorban növeli az önbizalmat. Idősebb korban sem késő elkezdeni, remek hatással van a közérzetre és frissen tartja a lelket. A testalkatod szintén nem jelenthet akadályt, ugyanis a vékony és a teltebb alkatú hölgyeknek más és más mozdulatok állnak jól.

Te is megtapasztalhatod a hastánc kortalan örömét, csak jelentkezned kell kezdő tanfolyamaink egyikére, ahol profi oktatók segítenek Neked elsajátítani az alapokat. Várunk szeretettel!

 

 

 

Viva Oriental Stúdió
több mint 10 éve működő, keleti hangulatú tánciskola, ahol a környezet is a kikapcsolódást és ráhangolódást szolgálja.
Várunk sok szeretettel és egy keleti teával!

Telefon: +36 70 743 6757